campus salvator

Hasselt
bereikbaarheid

Campus Salvator ligt net buiten de grote ring in de Salvatorstraat, genesteld tussen het ziekenhuis en het woonzorgcentrum. De meeste lessen gaan door op deze campus.

parking

De school sloot een overeenkomst af met het Ritmo-Center, gelegen achter de parking van het Jessa ziekenhuis campus Salvator. Je kan er alle dagen gratis parkeren.

campus sint-maria

Neerpelt
bereikbaarheid

Voor studenten uit Noord-Limburg organiseren we de twee eerste modules van de opleiding ook in Neerpelt. Enkel op maandag moeten de studenten afzakken naar Hasselt.

parking

De campus is gelegen vlakbij het station en dus gemakkelijk bereikbaar als je met de bus of de trein komt. Wie met de wagen komt kan gratis parkeren op het parkeerterrein gelegen in de Slagmolenstraat.

logies

Je kan terecht voor een kamer bij het Studentenhuis Salvator - Salvatorstraat 20 - 3500 Hasselt - T. (011)246 246 - www.salvasthasselt.be - info@salvasthasselt.be. Studentenhuis Salvator ligt aan de rand van het centrum van Hasselt en is gemakkelijk bereikbaar via de grote ring. Je bent zelf verantwoordelijk voor je doen en laten maar toch kan je voor alle grote en kleine problemen altijd terecht bij de verantwoordelijke. Het Studentenhuis Salvator beschikt over frisse, aangename kamers met individuele aansluiting op internet, een moderne gemeenschappelijke keuken met alle comfort en living met TV.

eten & drinken

De personeelscafetaria van het Jessa Ziekenhuis campus Salvator is gelegen in hetzelfde gebouw als de school. Je kan er aan voordelige prijzen een warme maaltijd of snack gebruiken. Vanzelfsprekend staat het je vrij je eigen lunchpakket mee te brengen.

openbaar vervoer

Onze campussen zijn perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Hieronder vind je een handige tool om de bereikbaarheid van onze scholen af te toetsen. Je geeft eenvoudigweg je locatie in en je kan voor elke mogelijke optie een route bepalen.