studietoelage

De voorwaarden om in aanmerking te komen voor een studiebeurs en de aanvraagformulieren vind je terug op de website van Onderwijs Vlaanderen. Ook ons secretariaat helpt je graag verder.

kosten

Je betaalt geen inschrijvingsgeld enkel de kosten voor cursussen, verpleegpak,... Om een goed beeld te krijgen van de kosten die op je wachten tijdens je opleiding maken we hier een oplijsting.

 

Download hier onze folder.

mediatheek

In onze mediatheek kan je kosteloos boeken, tijdschriften, naslagwerken, dvd’s, ... raadplegen en ontlenen. We breiden onze collectie vanzelfsprekend voortdurend uit om je steeds de meest recente informatie uit je vakgebied te kunnen aanreiken. Deze mooie ruimte biedt de gelegenheid om samen met enkele medestudenten aan een groepsopdracht te werken of in alle rust zelfstandig opzoekwerk te verrichten. Computers en internet zijn gratis beschikbaar.

inspraak

Je hebt inspraak via het studentenoverleg. In het studentenoverleg zetelen door de studenten gekozen afgevaardigden. Er zit ook een student in de schoolraad.

diploma's

verpleegkunde

Indien je slaagt voor de laatste module, behaal je het diploma van gegradueerde verpleegkundige.

secundair onderwijs

Indien je in het bezit bent van een getuigschrift 2de leerjaar van de tweede graad, behaal je een diploma secundair onderwijs bij het einde van je driejarige opleiding verpleegkunde.

erkennig zorgkundige

Indien je slaagt voor de module verpleegkundige basiszorg kan je je laten registreren als zorgkundige.